loading
2020-ban a motorversenyek világában még nagyon fiatalnak számító Joan Mir győzelmével 20 év után ismét a Team Suzuki Ecstar motorosa győzedelmeskedett a MotoGP-n!

Készítsd fel te is a motorodat az újabb kalandokra úgy, akár a győztesek!

https://ecstar.hu/Légy te is a nyerő csapat része!

A 2020-as év nemcsak a Suzuki Motor Corporation 100. évfordulóját jelentette számunkra, hanem egy újabb jelentős győzelmet az 1949 óta létező MotoGP-n. A Suzuki motorok már évtizedek óta részt vesznek világversenyeken, és a MotoGP-n is számtalan alkalommal nyertek versenyzőink. 2020-ban a motorversenyek világában még nagyon fiatalnak számító Joan Mir győzelmével 20 év után ismét a Team Suzuki Ecstar motorosa győzedelmeskedett a MotoGP-n!

A Team Suzuki Ecstar csapata már gőzerővel készül a tavaszi MotoGP futamokra. Ám nemcsak a versenyek, de a motoros szezon sincs már túl messze. Készítsd fel te is a motorodat az újabb kalandokra úgy, akár a győztesek!

Add meg a motorodnak, amire szüksége van, és nyerj!
Ha a szerencse rád mosolyog, tiéd lehet a 3 db 60.000 Ft értékű MotoGP kollekció ajándékcsomagjának illetve a 15db extra nyereménynek egyike vagy a főnyeremény, egy iPhone 12.

Továbbá 10% kedvezményt biztosítunk szerviz kampányunk időszaka alatt az olajszűrőkre és levegőszűrőkre15% kedvezményt egyéb Ecstar termékekre (tisztítószerek) és 5-15% kedvezményt a Karbantartó készletekre.*

*A kedvezmények részleteiről és további kedvezményekről érdeklődj márkakereskedődnél!
További részleteket megtalálja az alábbi linken: https://ecstar.hu/

Le ne maradj a nyereményjátékról!!!

Jelentkezem a nyereményjátékra